Me ollaan
Anette & Vesku.

Me ollaan Anette & Vesku.

Me tykätään aidoista kohtaamisista, vastajauhetusta kahvista ja metsäkävelyistä.

Me ollaan pieni luova studio,
jossa luovuus puhkuaa, valokuvauksen tarinallisuus kiehtoaa ja markkinoinnista halutaan tehdä hauskaa. Ja joka tuoksuu tummapaahtoiselta kahvilta.

Meidän tarina alkoi viisi vuotta sitten lautapelien ja viinien äärellä. Ja nyt me ollaan tässä, yrittäjiä (yhtiö)kumppaneina ja tehdään juuri sitä, mistä innostumme kaikista eniten.

Kaikessa mitä teemme, meitä kiehtoo tarinat ja tunteiden herättäminen. Ne ovat kaiken lähtökohtana. Juuri siinä me haluamme auttaa myös sinua: löytämään oman tarinasi ytimen, sen syyn miksi teet sitä mitä teet ja tuomaan sen nähdyksi ja kuulluksi.

Anetten pulppuava luovuus ja tapa kertoa visuaalisia ja verbaalisia tarinoita yhdistettynä Veskun liiketoiminnalliseen ymmärrykseen ja uskallukseen ajatella toisin luovat kokonaisuuden, jolla autamme sinua ja yritystäsi kasvamaan.

Uskomme, että rauhallisella, jopa minimalistisella työskentelyllä saavutetaan suuria asioita ja sitä ajatusmaailmaa haluamme tuoda myös asiakastöihimme. Meidän kanssa voit istahtaa rauhassa alas ja pohtia asioita kuin olisit hitaan aamukahvin äärellä.

Nyt me haluaisimme kovasti kuulla sinusta lisää!

Anette

Kutsutaan myös Aneksi ja perheen kesken typyksi. 

Rakastan herätä hitaasti uuteen päivään, inspiroitua valon ja varjon leikeistä ja nauttia jokapäiväisistä arjen seikkailuista. Ja vähän suuremmistakin seikkailuista maailmaa tutkien.

Vesku

Oikealta nimeltään Vesa-Pekka, mutta tottelee nimeä Vesku.


Seuraa meidän arkea!